onsdag 4 januari 2012

Charmören :-)

Idag besökte Charmören Hugo (chih Tzu) mig på hundvården tillsammans med Elisa som är en blandis. Båda två badades & klipptes i en "toppklippninig"

Före 


Hugo är verkligen en riktig Charmör, han satt nedanför mitt trimbord när jag jobbade med Elsa, och så fort jag tittade på honom gick svansen på honom som en propeller :-) Hur lycklig och glad som helst. Det är sådana härliga tillfällen jag bara njuter att få göra det jag gillar så mycket - Umgås med dessa härliga individer :-)

Efter :-)

Även lilla Jack som är en blandras fick en toppklippning. Badet hade husse fixat hemma. 


Färdig :-)

Har även hunnit med lite sömnad. Fått tygleverans och gjort lite trevliga samtal. Dagarna går bara så fort.. lite mer tid hade inte varit fel. Men så är det alltid, tid är det vi har minst utav :-) 

Och tiden, den går fort när man har roligt! 


2 kommentarer:

Miranda sa...

Inte för att vara dum, men ibland tycker jag att voffsarna är finare lurviga =) Dom passar liksom i det =) Ha en fin helg! Kram!

Jane Hagström sa...

Jaa, jovisst ser de goa ut när de är lurviga, men det man inte ser på bild är hur de olika pälsarna ser ut.. då föredrar jag dem nybadade och klippta :-) Men jag håller med, visst är det lite gulligt när de ser lite småbusiga ut :-))