måndag 12 december 2011

Veterinär & Sjukhus


Nu är det dags för både mig och hundar att besöka våra sjukhus :-) 

Jag skall till Akademiska Sjukhuset i Uppsala i morgon och göra ultraljudet på mitt lillfinger som inte är bra. Känns lite nervöst faktiskt.. har egentligen ingen lust att bli opererad. Men ingen idé att hetsa upp sig, det är bara något jag måste göra och då får man acceptera det...

Veterinärdax

Darling måste också till veterinären. Jag misstänker att hon har brutit sin svans, längst ut i spetsen. Har sett att hon är lite svälld och idag palperade jag henne ordentligt och ja, det verkar inte så bra. Hon mår ju fint, men att gå med bruten svans kan inte vara någon hit. Hon måste träffa doktorn :-)

Pika måste även hon till veterinären. Hon har nog en öronifektion som måste behandlas. Jag använder alltid öronrens/droppar som finns att göra rent öronen emellanåt, men ibland hjälper inte det och starkare preparat behövs. Det kan jag inte trolla fram så hon måste även träffa doktorn.

Sen har jag kollat igenom deras vaccinationer, och det är tid för dem att få lite påfyllning så då gör vi det på samma gång när vi ändå skall dit.. Ringer i morgon och hoppas på en tid inom kort...

3 kommentarer:

Unknown sa...

Synd att man inte kan åka till samma "sjukhus" :-)
Hoppas det blir positivt besked på både finger och svans.

Jane Hagström sa...

Ja, men precis! Hade ju varit toppen att ta hela "familjen" på samma gång. Om inte spar det en herrans massa tid :-) Håll tummarna för oss!

Anonym sa...

Lycka till alla som ska till doktorn! Hör av dig och berätta hur det gått med fingret.

Kram
M