söndag 4 december 2011

Skit - Bra!

NU får jag äntligen slå mig till ro en stund innan John Blund kallar. Har gjort i ordning mig en STOR kopp kaffe för att njuta av att bara vara för mig själv en stund. 

Det har gått i ett hela dagen och lilla godingen Elias är högt och lågt hela tiden. Stoppar han inte äggskäraren i toaletten när Meja precis har varit där så drar han en stol till köksbänken och slår på vattnet och grejar med både det ena och andra! Mitt upp i detta så skall man försöka göra middag.. så visst, det är NU man kan njuta lite när barnen har gått till sängs...

Hundarna har också fått sitt idag. Vi åkte till skogen och tog en skön tur. Det var rätt mycket folk ute denna fina söndagsdag men jag har faktiskt hittat ett bra ställe där jag kan vara hyffsat ifred. Det är ju inte så lätt att motionera hundarna allt för nära civilisationen... de här hundarna går ju inte bara 20 meter ifrån mig precis...:-)

Ztorm fick sig en genomkörare helt själv idag. Han har tendensen att gå lite för stort redan så vi jobbade lite extra på lite kontaktövningar som gav resultat. Även "sitt" och lite linförighet utan koppel fick det bli. Stortjejerna fick sig även en tur. De sköter sig fint... nästan. Alla utom Darling som gjorde det igen!!!!

VAD?? 


Jo, rulla sig i skit! 

Det finns inget som är så himla äckligt som när de gottar sin pälsiga kropp i detta äckel!! Jag blir lika sur varje gång...

Sist vi var i skogen rullade hon sig också i detta skit, men då var det bara liiite på ryggen som jag kunde hälla bort med en vattenkanna när jag kom hem. Men denna gång.. uj uj, det var överallt!!! Yeak, så vidrigt..

Så det blev till att gå ned på hundvården och ge Darling ett välbehövligt bad x 3!!! Ja, hon var jättelortig! Det var nog inte bara skiten hon rullade sig i som färgade vattnet utan hon var nog ganska så lortig från början. Den senaste tiden i hundgården med grus och alla leriga skogsvändor har gjort sitt... Hon var
behov av ett bad!

TACK & LOV så händer det inte så ofta.. värre var det när jag hade min Golden Retriver Åfelia.. hon rullade sig i allt :-)

Schamponerad i väntan på skölj....

Härligt när handduken kommer.. då är man nästan klar :-)
Så i det stora hela var det var ju SKIT - BRA =) 


Nu har jag en ren och fin Darling igen :-))

2 kommentarer:

Miranda sa...

Men vad Darling är lik Blixztra med det där blicket (= Vi hade en jämthund som hade rullta sig i människoavföring. Att inte folk lär sig att lägga mossa på dygna då de har gjort sina behov!? USJ! Väntar med spänning på hur halsbanden kommer att se ut....

Jane Hagström sa...

=) Ja, usch vad det är äckligt! Hör av mig direkt när jag har dem på G!! Ha en fin dag Miranda!