onsdag 28 december 2011

Roligt med nytt!

Min dag har bestått av en massa nytt, både hundar, kunder, prylar och kontakter :-) 


Superskoj dag helt enkelt :-) 


Bl.a så hade jag Izabell, en silvergrå dvärgpudel som fick en lammklippning, en lättskött vardagsfrisyr. Izabell var inte från början så jättelånghårig, men det gör ändå en stor skillnad när man får av dem lite päls. Hårhögen blir rätt stor i slutänden :-)

Före

Efter

Sedan hade jag även besök av Dixi, en Schnauzer på 3 år. Hon fick sig ett välbehövligt bad och klipptes i en kort vardagsfrisyr. Hennes päls är inte den bästa strävhårspälsen så därför klipptes hon istället.
Att plocka en hund som inte kan/bör plockas tycker jag inte är ok, då mår hunden bättre av att bli klippt. Det är smidigt, gör inte ont och hunden får en mycket positivare upplevelse av att vara på Hundvård :-)

En liten lurvfia :-)

Ståtlig tuff Schnauzer-brutta!

Fick även ett trevligt besök av en god vän och fd. skolkamrat som kom förbi och presenterade lite nya prylar för mig. Mycket intressant och jag ser fram emot när jag kan presentera dem för er!

Jobbar också på så fingrarna glöder med min nya hemsida, hoppas jag kan presentera den till nästa vecka! Känns roligt att få jobba med något nytt och något som jag har spånat på länge. 2012 blir ett spännande år :-))

Nu skall kidsen nattas!!!

Inga kommentarer: