fredag 16 december 2011

Lite av dagens :-)

Fullt upp idag på hundvården :-) 

Många vill ha julfina hundar nu när det nästan bara är en vecka kvar till självaste julafton!! Själv hinner jag inte med att "Jula" så mycket som jag skulle så lite glädjande var det när någon utav mina kunder tyckte hade det fint i mitt köksfönster.. :-)

Jag hoppas i alla fall att jag skall hinna med att både fixa hundar och hem innan självaste dagen "D" Men vi får se vad som hinns med....

Min dag bestod bl.a. av ett besök av Conny, en Springer Spaniel, en glad kille in sina bästa år :-)


"Kikar efter om matte & husse kommer" 

Efter Conny´s besök kommer Nisse, en 12-årig Cairn Terrier som badades och klipptes. Han trimmas inte längre utan har blivit klippt i många år. Men skillnad blir det även fast man inte har en alltför långhårig hund :-)

Nisse före klipp & bad...

Efter

Har även haft besök av Cocker Spaniel Viktor som klipptes ganska så kort och blandrasen Ami som behövde få sina tassar fixade samt lite borst.

Helt enkelt en superhärlig dag hemma på hundvården :-)

1 kommentar:

Miranda sa...

Vi har jagat idag utan att lyckats få nåt byte med oss hem =( Ha en fin 4:e advent!