onsdag 7 december 2011

Klippdag :-)

Godmorgon! 

Här hemma snöar det!!! HURRA! Hoppas bara att det får stanna kvar och inte smälta bort på en gång... jag längtar ju efter att få sätta på min skidorna!! Blir ju också lite ljusare ute om vi får lite snö, vilket inte gör någonting :-)

Idag blir det klippdag. Först ut kommer "min" Gordonsetter Jazza som ska rakas som hon brukar. Skall bli skoj att se henne igen :-) Efter Jazza kommer en liten blandis som skall toppklippas och i eftermiddag en Welsh. Fullt upp, precis som det skall vara :-)

I måndags var bl.a Bamse här som toppklipptes. Det är tre månader sedan han var hos mig sist, så visst växer det fort! Bra också att få av det långa innan snön kommer =)
Även lilla Blixten, blandras kom för lite klippning. Han ser inte så långhårig ut men när man borstar ur tovorna i pälsen och börjar jobba med den så blir pälsen det dubbla! 
Masterpet´s spraybalsam är ju jättebra till dessa långhåriga hundar som får mycket lort och snö i pälsen. Det fastnar inte lika mycket och det blir lättare att reda tovor. Balsamet sitter kvar i pälsen så det behöver inte sköljas ur! 100:- / st Dessutom luktar det så gott! 


Självklart finns det också Schampo, Balsam mm i Masterpet´s sortiment! 

1 kommentar:

Eva sa...

Hej Tjejen!
Fina klippningar. Nu är det dax för en träff. Längesen nu.:o) Eva