lördag 3 december 2011

Hundförmiddag....Trots skitväder, blåst, regn och snö så har jag haft en skön dag. Fixade lite tassar på Pika & Aska efter frukost. Välbehövligt kan jag säga :-) Sedan tog jag med mig hundarna i bilen och åkte till SSRK´s träning för att träna med Ztorm. Så bra att få vara med i grupp och träna med störning samt för den sociala bitens skull.

Han är jätteduktig, trots att han bara är 7.5 månad gammal. Blev sugen själv att ha lite kurser till våren igen. Det har ju varit lite upphåll på den biten, men jag tror det skulle vara uppskattat. Skall kolla lite kalender fram på 2012 och sätta ihop något :-)

Ztorm "sitt stanna kvar" :-)


Darling fick också sig en genomkörare. Fast, det var inte så skoj, varken för henne eller mig då hon kan allt...Hon älskar nämligen att träna linförighet, det har hon gjort sedan liten. Men det blir lite för lätt när man bara tränar linförighet utan utmaning. Och precision är ingenting jag håller på med, så jag stuvade in Darling med de andra hundarna i bilen igen och så åkte vi en sväng till skogen.

Det blev uppskattat! 

Var på mina gamla "hemtrakter" och gick. Minnen har jag massor därifrån när jag växte upp. Där åkte vi pulka när vi gick på dagis/fritids, vi orienterade där med skolan och så red jag där jättemycket när jag hade min häst.. härligt att sätta fötterna på de gamla stigarna som man känner utan och innan :-)
Blir nog flera hundturer där skulle jag tro :-)

Mitt underbara hundgäng :-)


Nu väntar lite mat här hemma sedan soffmys! *längtar* 

Inga kommentarer: