torsdag 1 december 2011

Gårdagens :-)

Hann inte med att uppdatera några "dagens" igår men här kommer det lite hundar!

Först ut igår kom Portisen Luna som nu har hunnit bli 7 månader gammal. En otroligt trevlig tjej som gör att man uppskattar sitt arbete lite extra. Det är alltid skönt när en riktig "pälshund" sitter eller står helt blick still när man har mycket päls att jobba med, det underlättar :-)

Luna klipptes lika som förra gången hon var hos mig på sitt första besök. En kort "Portis frissa" för att det skall vara lättskött.

Före

Efter

En ny kund hittade också hit igår, en Cavalier som behövde få en kort sportfrissa för att kunna underlätta för matte när han annars drar med sig hela skogen hem från promenaderna :-) 

Öronen klipptes ganska så korta, sparade något på fanorna medan tassar och hasor klipptes kort. Även under magen och hals ansade vi bort en del. Huvudet pockades. 

Före 

Efter

Oklippt "bakdel & fana"

Klippt..

Även lilla Viggo, en Bichon fick sig en välbehövlig klippning med bad. Det är lite extra roligt att göra de vita hundarna fina då man verkligen ser förvandlingen! Från att vara grådassig och tuffsig till att bli skinande vit, helt silkesmjuk är en kontrast som man verkligen inte kan missa!

Viggos matte ville ha en kort frisyr fast ändå med lite päls kvar....

Före klipp & bad

Efter :-)


SNART JUL! 


Vill du ha din hund klippt innan jul? 


Passa då på att boka NU annars är det stor risk att jag inte hinner med :-) 

1 kommentar:

Miranda sa...

Jag behöver nog ett klipp. Undrar hur Thai skulle sett ut om du gjorde en pudelfrissa på honom (= Fina täcken du har sydd till Kina!Ha en fin dag Jane!