måndag 14 november 2011

Trött....

Dagen har varit fullspäckad med jobb. Hade lite 'kontorsgöra' på förmiddagen. Samtal, räkningar och annat smått och gott. Skönt att starta upp måndagen på sitt egna lilla kontor;-)

Har haft tre fyrfotingar också. Först ut en blandis som fick bad med klippning och sen kom Storpudeln Sasha som fick sig en 'Carina klippning'. Ja, vi kallar den så eftersom frisyren skapades av Carina som lärt mig klippa hund. Kroppen rakas med skär nr 10 och sedan spar man lite ben och mössa. Öronen rakas och svansen klipps som man vill. Jag klippte den som en 'banan' då jag gillar när hundarna får en sportig look. Hon blev jättefin! Tyvärr hade jag inget kort....

Dagen avslutades med en trimning på en strävhårig vorsteh.

Känns skönt att slå i kull sig i bädden nu kan jag säga...för att vara 'hundfrissa' är inte det lättaste jobbet precis. Men när man jobbar glöms det bort eftersom det är så skoj:-) Love it!

Hoppas bara att jag får sova tills 7 i morgon för i morse steg vi upp redan kl 4 jag och Elias!

Natti natt

Inga kommentarer: