torsdag 24 november 2011

Snart dax!

I morgon vid denna tid sitter jag och Meja och kikar på en storlagen hästshow i Stockholm! Meja är så förväntansfull att jag tror hon spricker snart! 

Hon har nog talat om det för allt och alla! *skratt* Hela skolan vet nog om att Meja skall ut och åka tåg, titta på hästar, bo på hotell :-)) Kommer bli en härlig helg gissar jag och Meja får mycket att berätta för sina kompisar på måndag. Dessutom fyller hon 7 år på söndag!

Jag och Meja åkte till köpcentrumet nu i kväll och inhandlade skor och jacka till henne. Läderskor med lite högre skaft och en svart "dun" jacka. Klart hon måste ha lite nytt och fräscht när vi skall traska på asfalten i storstaden ;-) Känna på livet som "asfaltsblomma" ;-) Själv fick jag nöja mig med att köpa ett 5-packe strumpor och lite hårspray. Man får va glá för det lilla, som man brukar säga :-)

Skall plocka ihop lite här hemma nu och göra i ordning det som skall med. Jag är trött och det skulle sitta fint om jag kom i säng i tid... 


Maffig byggnad den där "Globen" .. 
Snart kommer vi!

1 kommentar:

Eva sa...

Hej! Hoppas ni får en rolig helg i Storstan med hästar & hotellmys ( hotellfrukost mumms )// Eva ;o)