torsdag 24 november 2011

Önskar man fick sova...

i alla fall några timmar till.... 

Idag vaknade Elias före 05:00 och hade bestämt sig för att gå upp. Inte roligt då man känner att man har en stor brist på sömn... De intensiva dagarna gör att man skulle behöva sova lite extra.

Visst, det går men det hade ju inte varit dumt att kunna känna att man kan ligga och dra sig lite extra någon gång och samla på sig "sovförrådet" :-)

Det var lika igår natt. Då vaknade Elias vid 24 och somnade om efter 02:00.. testade att gå upp att lägga honom men så fort man kommer in i sovrummet så slår han upp sina blå och allt börjar om igen.. vi går ned.. kikar på Tv och ja, sen somnar han. Värre är det med mig. Jag kan bara inte sova "rakt upp och ned" bara för han somnar så när klockan var 03:30 somnade jag bredvid Elias på soffan...

Men när man väl kommer igång så går det bra, tills kvällen kommer. Då känner mig sig trött..

Hade en fullspäckad dag igår. Kände mig tom lite stressad för att hinna det som hinnas skulle. En dag går bort för mig denna vecka då jag och Meja far till Stockholm i morgon och då känner jag att man måste få undan lite.

Dock strulade det sig lite med några ting....hade hjärtat i halsgropen kan jag säga!!! Men jag tror det ordnade upp sig.. håller tummen för det. Även symaskinen krånglade lite så det måste jag åtgärda idag... TUR att jag hann klart med min beställning jag skall få iväg denna vecka :-)


Fick även min remiss till Akademiska i Uppsala för ultraljud av mitt eländiga finger... usch, kände att det högg till i magen.. jag både vill och inte vill gå igenom en ev. operation igen.. Inte heller så skoj att göra ännu en vinter i "paket" utan skidåkning....Zorro´s husse Eric hörde utav sig igår och avlade en trevlig rapport om hur det går. Alltid skoj när ni valpköpare hör av er :-) Zorro är en trevlig hane som är väldigt lik Erics gamla hund Wasco som var ifrån vår första kull (Hanna Glavari + Echo). Zorro verkar även han som de övriga valparna vara lättlärd, vänlig och full av energi. Låter bra det där tycker jag och det skall bli jätteskoj att få träffa er snart :-)


Ser bra lika ut de här pojkarna :-)

Nu väntar jobb på "hudvårdssalongen" hos mor idag, sen skall jag hem och förbereda Mig och Meja inför vår Stockholmsresa! KUUL :-) 


Ha en fin dag! 

2 kommentarer:

Unknown sa...

Då har Du verkligen förtjänat Er tjejjhelg...sov inte bort hela helgen bara :-)

Jane Hagström sa...

Det håller jag med dig om :-)) Skall bli superskoj och samtidigt rå om Meja lite... sova har vi inte tid till.. Shopping på lördag fm innan vi far åter till Dalom!