fredag 11 november 2011

Nya kunder :-)

Den magiska dagen 11-11-11 är snart slut... 

Det har varit mycket prat och denna numreriska dag, att den skall vara magisk & speciell.  Men tja, men för mig har det mest varit som vilken fredag som helst... Var dock lite orolig för en god vän vars tik fick det lite jobbig med sin valpning. Aldrig skoj när det tjorvar ihop sig. Men nu i skrivande stund så vet jag att både valpar och tik mår bra och det gör mig glad. GRATTIS !

Så visst, den 11/11 år 11 är trots allt lite speciell i all fall :-))

Under veckan har jag även haft lite "nybesök" på hundvården. Alltid roligt att få träffa lite nya kunder. Hinner inte med att fota alla, men jag försöker att hinna med så gott jag kan. Hoppas ni uppskattar det!

Här har vi en Border Terrier, Bärta som skulle trimmas ned. 

Före trimning

Halva Bärta är trimmad

Färdig! 

Har också haft besök av Storpudeln Daizy på 10 år som fick klippning & bad. Hon visste precis vad hon skulle genomgå för förvandling när vi möttes i dörren :-)  

Hon har en jättetrist päls, nästan som "Svinto" så ni förstår vad jag menar. Torr och fnasig. Så hon fick en kort frisyr där pälsen mest kommer tillrätta. (Hennes päls har alltid varit så)

Hon fick rakade öron för att få ett "sportigare" uttryck. Vi sparade också lite extra på brösten och bak i rumpen för att få till lite mer former. 

Daizy var en lycklig dam när vi var klara. Jag fick både pussar och kramar :-)) 

Före.. utväxt efter en nedrakning. 

Så gott som klar, lite lite puts kvar bara :-) 
Visst blir det skillnad? 


Ha nu en fin fredagskväll! 


Inga kommentarer: