lördag 12 november 2011

Lycklig :-)

Sitter i soffan och kikar på lite tv med ett leende på mina läppar. 

Min Thokkis är anledningen!


Är sååå glad över att jag åkte ned till min Thokkadis och hälsade på idag med min vän Helene. Känns så skönt att få se henne i sin stoflock med sina kompisar och veta att hon mår bra. Hon har det verkligen toppen och jag är så glad över att hon är där och bara får njuta och växa upp tillsammans med hel hög hästkompisar. Men visst känns det också jobbigt att inte ha henne hemma....

Spänningen var stor när vi klev in i flocken och letade efter en "grå" häst... Men det fanns ingen! *skratt* Men jag visslade som jag brukar göra och då vänder sig den "svarta" hästen sig på direkten mot oss och JA, visst kände hon igen visslingen :-)

Åååhh, vad härligt det var att få pussa, krama och vara tillsammans med henne igen. Har saknat massor. Vi ställde in henne i boxen de hade där, vi borstade, borstade, och borstade... Det var helt klart nödvändigt. Om inte annat så var det bra att få bort alla "borrar" som hade satt sig fast i man & svans..

Hon såg jättefin ut, dock lite väl rund om kaggen :-) Mat får hon så det både räcker och blir över! Känns superbra, då behöver jag inte vara orolig att hon får för lite. Bättre en häst som har lite extra hull, än en häst som är mager...

Vi tog även ut henne på stallplanen lite för att fota och se henne röra sig. Hon tyckte det var skoj, en stund sen ville hon tillbaka till sina kompisar & sin mat, vilket jag har full förståelse för ;-)

Kändes jobbigt att åka ifrån henne... Men hon har det bra och nu fick jag ju ändå "fylla" på min bägare med lite Thokkiskärlek så jag klarar mig tills nästa gång vi får styra kosan till Stenholmen.

Thokkadis fick även en jättefin rosa/grå grimma av Helene, samt ett fint brunt fleecetäcke. Hon var så söt så i sin grimma! TACK TACK :-)

Här kommer några foton som vi lyckades få till i dimman... 


En utav de andra stona men massor av "Borrar" i man och svans.. 
Inte kul att reda ut dem ;-)

Inga kommentarer: