tisdag 8 november 2011

Längtan är stor efter min tjej!

Nu har det gått mer än 4 månader sedan jag skjutsade ned Thokkadis till Stenholmen... 

Längtan är så stor nu, saknar henne massor och tänker på henne flera gånger per dag. Men nu äntligen så har jag bokat in en dag för att fara ned och hälsa på henne och se hur hon har det. Samt bara måste jag  stilla min saknad :-))

Man undrar ju hur hon har utvecklats, det hinner ju faktiskt hända saker på 4 månader. Dessutom brukar de växa lite extra under sommarhalvåret... Åh, vad spännande det skall bli. Lika så hur hon ser ut i sina färger. Hon är ju trots allt en skimmel :-) Hon var blyetsgrå när jag lämnade henne....

Vet också att hon trivs bra i stoflocken och att hon har växt. Dock är hon inte så jättestor, men hon är ju bara 1.5 år så hon har mycket kvar. För mig är inte storleken det betydelsefullaste. Jag är ju inte heller speciellt stor så vi kommer nog passa varandra utmärkt :-)

Undrar också om hon känner igen mig?! 

Vi hann ju faktiskt vara tillsammans en del innan hon for. Blir spännande att se om hon reagerar på min "visselsignal" :-) Hoppas, hoppas att hon blir glad över att se sin matte :-)

Här kommer det lite bilder jag tog i våras... nya bilder kommer efter mitt besök!Min sköning :-)

Inga kommentarer: