söndag 20 november 2011

En lååång helg.....är snart över ... 

Skall bli skönt med arbetsvecka igen.. faktiskt! Det blir rätt intensivt att vara "hemma" med en liten kille som är precis ÖVERALLT och ingenstans.. river och drar i allt, klättrar och far så fort man vänder ryggen till... Dessutom så sover han så dåligt på nätterna att man har förlorat en stor portion tålamod pga. sömnbrist.. i natt vaknade han vid 02: tiden...

Meja sköter sig själv så hon är inte den som "kräver" något.. istället så hjälper hon mig faktiskt :-) Hon är duktig tycker jag :-) Det var barnen det..... och så har jag ju 4 fyrfotingar också som däremellan behöver sitt. De skall ut, någon måste kräkas (inte hela tiden! Men det händer ibland när de ttuggar i sig leksaker, pinnar osv..) De vill ha mat, någon går och plockar leksaker som inte är så bra att leka med.... JA, man känner att man lever kan jag säga :-)

 
Buskillen i Mejas glitterkjol :-)


Försöker mellan barn och hundar att sköta hemmet, dammsuger, handlar, skjutsar på aktiviteter, plockar och plockar och plockar... men av någon konstig anledning så tycker jag att det inte händer någonting... Tvätten har jag inte ens funderat på...

Så, det skall faktiskt bli rätt skönt med lite jobb. Då kan man i alla fall koppla bort tjatet, passet och sitta på röva och dricka en kaffetår utan att den hamnar på golvet eller blir kall..  ELLER hinna med att slänga på en tvätt mellan mina kunder..

Så klart kan man inte klaga, jag har ju valt det själv och jag älskar mina kids & hundar massor.. men ibland blir det liiite för mycket. Försöker trösta mig med att "Det blir bättre" :-)

Avkopplingen för mig idag blev en tur med min väns häst som jag ridit några gånger denna vecka. Så skönt att komma ut och få göra något som man gillar så vansinnigt mycket. Just Love it! Blev en tur i mörkret idag.. men det hindrar inte mig.. bara man "klär på sig och hästen så man syns" Ser ni Von??

Idag red vi med benreflexer, reflexländtäcke och jag hade reflexväst och reflex på hjälm.. Går inte att tjata nog hur VIKTIGT det är att synas!!!


En häst i mörker syns inte, men det gör reflexerna! 

Von njuter av lite hö efter ett litet arbetspass.. 
(Bilden tagen tidigare i veckan)
Förresten, Meja var ju på lite kalas i helgen också. Krusat hår skulle det vara :-) Tycker faktiskt det ser rätt mojjigt ut.. Vi hade en skojig stund medan vi höll på..  det var ju rätt länge sedan jag krusade själv ;-)


Under helgen var också husse iväg och tränade Ztorm på lite rapphöns. Första gången för honom att få komma i kontakt med fältfågel, men han skötte sig fint och det var en glad husse som kom hem :-) Bara att jobba vidare...Så det var min helg i det stora hela.. nu väntar lite tvättgöra (ett måste!) och sedan sängen för i morgon är det fullt ös igen då en ny vecka sätter fart. Har massor av skoj på G, så jag ser fram emot det massor! 

Inga kommentarer: