onsdag 12 oktober 2011

Vintern närmar sig...

Ännu en ny dag har tagit fart. Frosten ligger som ett ljusgrått täcke över gräsmattan och det var ganska så ruggit ute.

Igår fick jag skrapa rutorna på bilen innan jag for till jobbet. Usch, man blir lika irriterad första gången man skrapar för säsongen....kallt & jävligt... Men man blir van och även om jag hatar att skrapa rutor så gillar jag när kylan kommer... Men denna och nästa månad kan vi hoppa över för de brukar vara så trista.

Tog även fram vinterridjackan igår när jag var till Susanne på veckans ridlektion. Det var skönt och inte en dag försent. Det märks också att vintern närmar sig med stormsteg när man tittar på hästarna. De börjar se ut som nallebjörnar i sina fina vinterpälsar. Simon som jag ridit nu i två omgångar är väldigt tidig när det gäller vinterpäls så nu vet man att den kalla årstiden är här för att stanna, ingen återvändo;-)

Och på tal om ridning. Det gick super igår, både för mig och Simon. La mig med ett leende på läpparna. Är så glad att jag kan ta lite lektioner och utveckla min ridning för fulllärd kan man aldrig bli. Nu ser jag verkligen fram emot nästa helg då det blir kurs för Peter H hela helgen.

Nä, nu skall jag sätta fart. Hundvården väntar:-) Ha en.fin dag!

Inga kommentarer: