torsdag 13 oktober 2011

Valprapporter - igen :-)

Nu kommer det äntligen en uppdatering :-) 

Det saknas nämligen lite tid för att hinna med att blogga.. dagarna skulle behöva fler timmar :-)

Har under den senaste perioden fått lite härliga rapporter från våra valpar ur D kullen. Alltid lika roligt att höra hur de har det och hur de utvecklas.

Zvante har det bra i Norge. Där har han hunnit med en valpkurs tillsammans med husse. Även lite turer har de hunnit gjort i skogen som här te.x.

Flott ettermiddag i Nord-Odal. Zvante (5 mnd) fant sine første orrfugl! 

Tormod og Zvante på tur i Trysil.

Även Iza har varit ute på sina skogsturer och har hittat fågel. De går även på lite valp/unghundsträning hos Perka P tillsammans med brorsan Zlatan :-) Zlatan har även varit ute med sin famlijemedlem Tarzan som här tillsammans med matte Carina fällt en tjäder. 

Iza & Annette
Zlatan, Carina & Tarzan

Även Ezter som bor i Mora har varit ute på jakt tillsammans med husse och husses andra hund My. 
Ezter


Och sist men inte minst fick vi i dagarna rapport ifrån Ztark (Ransu) som flyttade till Finland. Han har varit på jakt med husse och hans kamrater. Han skriver att Ransu utvecklas för varje dag och har potential att bli en bra jaktkamrat :-)) 


"Underbar bild" 

Ransu med sina "jaktkompisar" :-)

Härligt! 

TACK snälla ni för era underbara rapporter! Man blir lika glad varje gång det dimper ned ett mail, sms eller någon bild så man får veta hur ni har det. 

Fortsätt med det :-))

Ps, sorry för teckensnittet. Vet inte varför det blir så konstigt med bokstäverna ibland... men som man säger ibland "Shit happens" ! 

Inga kommentarer: