lördag 1 oktober 2011

Pr för GLavaRis

Idag har jag varit och gjort lite PR för hundvården på Borlängekliniken, Falu Djursjukhus filial. De hade familjedag idag med bra rabatt på deras hundfoder, tipspromenad, hundrally och rabatt på vaccinationer och ögonlysning.

Så nu fick jag verkligen chansen att tala om att 'jag finns' vilket uppskattades bland alla härliga hundmänniskor. Känns jätteskoj för nu känner jag att jag har kommit igång på allvar:-)

Har också hunnit med att fota lite på mina produkter. Hundarna hjälper såklart till och är modeller;-) Idag blev det foto på markeringstäcket 'in action' hoppas att jag fick till några bra bilder i alla fall....

Försökte fota Ztorm också men han prang bara så långt bort hela tiden så jag fick nog inte till det rätta kortet jag ville ha. Men men så kan det gå när man har hundar med spring i benen:-)

Nu är vi snart hemma och skall förbereda gården för vintern... Mindre skoj men nödvändigt...

Kram från mig!

Inga kommentarer: