måndag 24 oktober 2011

Peter Häggbergkurs

Nu börjar jag sakta krya på mig och orkar med ett litet blogginlägg..

Peter Häggbergkursen hos Susanne & Smårsgårdens Islandshästar....

En helg jag väntat och längtat efter länge. Det var ju min första gång att rida för Peter så besvikelsen var megastor när jag insåg på lördagsnatten att jag inte kommer fixa söndagens lektioner... hoppet fanns dock under förmiddagen på söndagen att jag kanske, kanske skulle orka. Men jag blev inte bättre så fick jag gott nöja mej med att kika in de andra som red.

Trots det eländiga är jag så glad att jag i alla fall fick rida två lektioner för Peter. Väldigt nyttigt och så roligt! Vet att det kommer bli fler gånger och redan nu ser jag fram emot tills nästa gång.

Jag kom hem på söndagseftermiddagen och slocknade i sängen direkt.. jisses så slut jag var. Känns lite surt faktiskt,  typiskt att bli sjuk när man inte får bli sjuk :-(

Nåväl, idag har jag legat på soffan hela dagen och har fått i mig lite mat. Känner mig bättre, tack o lov så nu hoppas jag att jag kan jobba i morgon.

Har fixat lite foton under dagen som jag tog under helgen.. här kommer några av dem :-)

Och förresten! Ett stort TACK till Susanne - Du är en klippa :-)

Simon frá Morastöðum
Ryttare: Jag, ägare Susanne Brännemo
Von från Nilsgården
Ryttare & ägare Ingela Brännkärr

Menja från Smårsgården
Ryttare & ägare Lina


Rut frá Morastöðum
Peter H rider, Ägare Cina Gynnerstedth-Arvidsson
(Halvsyster till den hästen jag red, Simon)


"Wille"
Ryttare Marita, ägare Susanne Brännemo

"Vinda"
Ryttare Susanne Brännemo

Valborg från Ekhaga
Ryttare, Peter Häggberg (Instruktör)

Ägare: Åsa Eriksson


Inga kommentarer: