tisdag 18 oktober 2011

Ortopedbesök..

Historien om mitt finger tar aldrig slut.. 

Träffade en handspecialist i Falun idag som kommer ifrån Uppsala. En mycket trevlig läkare som förklarade grundligt hur och varför mitt finger ser ut som det gör. Men jag vet inte om jag skall skratta eller gråta. Känns så hopplöst.... som en groda utan ben. Skadan jag har är väldigt komplicerad och inte så lätt att åtgärda.

En liten ljusning i eländet kan vara en operation som eventuellt kan göra att jag får fart på fingret. Ett ingrepp som skall "frilägga" min/mina senor. Tyvärr finns det inga som helst garantier, men jag kan/bör inte heller bli sämre så det är värt ett försök. Och som läkaren sa.. vi måste göra så gott vi kan innan vi beslutar att avsluta min behandling.

Så nu väntar jag på remiss för ett ultraljud. Eventuellt måste jag åka till Uppsala för ultraljudet men har jag tur så kan de göra det i Falun.. remissen får utvisa det. Sen får jag vänta för att träffa läkaren igen som då kommer avgöra om det blir en operation eller ej....

Blir lite orolig.. tanken på att ha min hand i paket får mig att rysa. Allt blir så jäsingens besvärligt. Men blir det operation så är det bara att gilla läget och försöka se det positivt.. jag kan bli bättre :-)

1 kommentar:

Sofie sa...

Shiiit.. va jobbigt!
Stå på dig, fingret kommer bli bra igen ska du se ;)
StyrkeKram!