lördag 29 oktober 2011

Morgontur i skogen

Tog en sådan härlig skogstur med hundarna i morse.

Vi åkte ut strax efter att solen kommit upp. Frosten låg fortfarande kvar på marken när vi började vår tur. Allt var så tyst och härligt tills Ztorm började skälla och resa ragg mot något i skogen!! Själv hann jag tänka både det ena och det andra och känna hjärtat som pulserade i 100 knyck innan jag fick se vad det var... En gammal Tax med pejlhalsband på! Ha ha... phuu. En lättnad kan jag säga. Taxen blev nog lika förvånad de  också när den blev avbruten av ett gäng Gordonsettrar;-) Vi fick fortsatt en lugn och skön tur.....

Stället jag bruka promenera på när jag är ute med alla hundar ligger en liten bit från oss. Man går upp på höjden på berget och därifrån ser man bra långt. Ja, tom hem till oss faktist;-)
Kortet med röken är Kvarnsvedens Pappersbruk som man ser. Det är åt det hållet vi bor.


Efter att vi kommit hem fick hundarna torka till i hundhuset innan de fick lov att komma in. Vill inte ha med mig 4 blötdjur in som lortar ned överallt;-)

Hundhuset är bäst. Så himla bra att ha:-) Hundarna fick dock komma in efter ett tag och Ztorm tog plats i Mejas Saccosäck - direkt!
Tror faktiskt jag skall köpa några nya sovplatser åt dem.. Biabäddarna har gjort sitt.. Dessutom är jag lite trött på dem. Lite nytt måste det bli :-)
Så vad tror ni, Bean-Bag eller FlatBoy? 


Bean-Bag

Fatboy


Härligt med nöjda hundar. Ha en fin fin lördag!

3 kommentarer:

Dernole sa...

Köpte min första bean bag för 6 år sedan och den är helt suverän, har nu investerat i en ny. Den gamla lever kvar men skall flytta ut i hundhuset.
Kramen

Sussie sa...

Bean bag röstar jag på!!Mina hundar älskar sina,iofs har jag sytt dom själv,har använt bäddmadrass i botten,sen en inner påse med kulor(från min gamla saccosäck),sen sytt ett överdrag i markisväv,tåligt och bra!Sen har jag överdragsfilt vid skitigt väder..
Som sagt dom älskar att ligga i dom!!Det är dom väl värda!!

Jane Hagström sa...

TACK SUSSIE för tipset! Mina hundar skall nog få en Bean Bag i Julklapp :-))