fredag 7 oktober 2011

Mor & dotterhelg :-)

Stockholm Horse Show
Nu har jag bokat en riktig mor & dotterhelg :-) 

Jag och Meja drar till Stockholm i slutet av november för att titta på Stockholm Horse Show i Globen! Som jag har längtat att ta mig dig... typ 15 år sedan sist....

Men nu tog jag tag i saken och har i kväll suttit framför datorn med kreditkortet till hands ;-)

Först biljetterna, sen hotell och sist tåg....

Men jisses vad skoj det skall bli. Tänk, jag & Meja i storstaden alldeles själva :-)


Showen som vi skall gå på är uppdelad på två delar... men vi skall i alla fall gå på fredagens eftermiddagsshow som innehåller: Agria Hoppet - Final, Stockholm Trophy, Barbackamästerskapet - Höjdhoppning utan sadel, & sist men inte minst. Islandhästar - Internationell tävling :-)

Kvällens föreställning är själva "Premiären" som består av: Invigningscermoni, Invigningsprogram, Stjärnstafett - Hoppning med stjärnor från scen & stall, Internationell Hoppning, Internationellt Shownummer - Jean Marc lmbert, Internationell hoppning, Internationellt shownummer - Lorenzo samt Julavslutning.

Magiskt :-)

Kommer bli en fantastisk Show och det skall bli jätteroligt att få uppleva den tillsammans med Meja. Ghu, så vi skall mysa :-) 

Har även bokat in tåget tillbaka lite senare under lördagen så vi kan få några timmar på stan innan vi reser hem igen. Meja fyller nämligen år på söndagen så jag tänkte att hon skulle få välja någon födelsedagspresent när vi går på shopping i storstaden :-))

Går och lägger mig med ett leende på mina läppar i kväll :-))

1 kommentar:

CityMamman sa...

Vad mysigt ni kommer att ha!

Kram från moster och Julia