onsdag 26 oktober 2011

Härlig dag!

Hurra vilken härlig dag det har varit idag! 

Saxarna har gått varma hela dagen och fina hundar har lämnat hundvården, lyckliga över sina fina höstkostymer :-) 

Själv är jag så glad över alla härliga mattar & hussar man får träffa! Man får Credit för det det man gör och man hinner språka lite hund och värdsliga ting den lilla stund man ses. Känner mig så tacksam att ni förgyller min dag :-))

Två av dagens kunder hann jag med att fånga med kameran.. Bl.a söta Maja.....En ny liten tjej som besökte Hundvården idag var lilla Nala på 7 månader som är en blandras mellan Cavalier King Charles, Cocker Spaniel och Lhasa Apso. Hon behövde en ganska rejäl toppklippning för att få bort den yviga valppälsen som gör pälsen lite svårjobbad. Även ett ordentligt bad fick hon. 

Pälsen som först växer ut är oftast väldigt ullig och den har en tendens till att tova sig ganska lätt så när man klipper ned den kommer det frisk & fräsch päls som är lättare att vårda. Nala blev verkligen superfin :-) Bilderna visar inte henne från bästa sidan, men hennes matte blev supernöjd och glad över att få en "ny" liten tjej. 

Före...

Efter :-)

Under dagen har också ytterligare en blandis besökt mig, lilla Jack som kommer med jämna mellanrum för toppklippning. Även Softisen Iza fick sig en höstklippning. 

Har även hunnit med att betala lite fakturor och kolla på lite beställningar som måste göras. Så "fullt upp" på hundvården idag med andra ord :-))

Kram & Godnatt!

Inga kommentarer: