måndag 12 september 2011

Sällskap på trimmet:-)

När Jocke jobbar så får Ztorm vara med mig på trimmet. Storhundarna är ute i hundgården men Ztorm har ännu inte förstått att det är bättre än att vara inne ;-)
Så då får han vara med mig istället så slipper han vara ensam inne i huset. Han är jätteduktig och går för det mesta och lägger sig i sin bur. Han bryr sig inte nämnvärt i mina hundar som kommer och går, vilket jag tycker är så skönt. 
Försöker ju lära alla mina hundar att man inte behöver hälsa på allt och allla. Det skulle ju lätt bli lite jobbigt te.x. när man är ute och går om de skulle hälsa på varenda hund när vi är ute, för här i krokarna har vi ganska så mycket hund.
Nej, nu måste jag fortsätta om jag skall bli klar. För ikväll ska Meja tävla i cykel. Klubbtävling på G. Späckat schema med andra ord:-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sötnosen...! När, var tävlar Meja?
Kram
Michelle

Dernole sa...

då håller vi tummarna för tjejen! och inväntar resultatet :)