torsdag 8 september 2011

Min buskille :-)

När Elias är i farten får man inte en lugn stund. Den stunden kan man se sig i stjärnorna efter så länge han är vaken :-)

Han far överallt och är han inte på köksbordet, i trappen så hittar man honom på väg ned i källaren eller rotandes i våra kökslådor! Kan säga utan att ljuga att det har varit en väldans jobbig och intensiv period i några månader. Längtar faktiskt efter att bara kunna äta en god middag tillsammans med mina kära utan att behöva resa mig från stolen si sådär en 10 gånger...

Vissa dagar är han så intensiv så man bara går och längtar tills kvällen när han får gå till sängs så man får det lite lugnare. Hemskt att säga så men dessa underbara ungar kan faktiskt vara mycket intensivare ärn 9 valpar som lever rövare.....Dem kan man ju faktiskt stänga in, vilket man inte kan med våra barn :-)

Men hur jobbigt man än tycker det är så smälter man som smör i solsken när man möts av alla dessa härliga leenden som spricker upp när de gör en massa bus. Leenden som bara tar tag i ens hjärta och fyller det med ovillkorlig kärlek.


Det går bara inte att bli arg... :-)

Min lilla BUSUNGE!

3 kommentarer:

CityMamman sa...

Han är för söt! Lilla Gullunge :-) Mosters pärla!

Dernole sa...

Han är en duracell kanin delux, men trösten är att det blir bättre. Men jag förstår den utmattade känsla som du beskriver, fast det var ett helt liv sedan :)
Kram på dej!

gullan86 sa...

Tack för din kommentar roligt att du läser min blogg:)
gud vad gullig din son är ihhh precis sådana underbara leenden fyrar Ted av emellanåt med gud vad de är goa ungarna inte trodde jag att det skulle vara så roligt att vara förälder.
kramar vännen