måndag 12 september 2011

Mejas första KM i MTB :-)

I kväll var det premiär för Meja att tävla i cykel, Mountainbike! 


En kväll hon har längtat efter ända sedan hon fick reda på att det skulle bli klubbmästerskap :-)

Alla barnen fick gå i samlad trupp och anmäla sig och få sin nummerlapp. Meja fick nummer 5. Sedan åkte de banan tillsammans för att veta hur den gick innan startskottet gick. Några funktionärer stod runt banan för att heja på och ge lite support ut i fall något skulle hända, härligt engagemang :-)

Elias var också med... och oj oj, jag har också kört ett lopp kan jag säga :-) Han är ÖVERALLT och ingenstans. Drog i pinnarna som de hade satt upp för att markera banan, han sprang hela tiden och jag efter.... men hur mycket ork har dessa små egentligen???? En utav personerna som var där frågade vad jag hade stoppat i honom! Hm njaeee, ingenting blev mitt svar "Han är alltid så här, sa jag och log tillbaka"
Bra kämpat!


Startskottet gick för de minsta i tävlingen och alla barn kämpade väldigt tappert. Inte helt lätt att åka på knixiga och leriga stigar. Det gäller att hålla balansen och trampa på :-) Jag och Elias hejade på så gott det gick, inte helt lätt att fara fram och tillbaka med en barnvagn på ett guppigt skogsområde. Men vi hann se när Meja åkte i mål och jag tror hon blev 5:a. Hängde inte med riktigt, men placeringen är inte det viktigaste utan att de har roligt!

Såg väldigt skoj ut, blev lite sugen själv att hänga på - Vem vet.. kanske en dag så gör jag det?! 

Inga kommentarer: