söndag 4 september 2011

Höstpromenad

Hösten är verkligen en vacker årstid. Alla färger som blir, den klara luften och med en värme som är behaglig för både människor och djur, inte för varmt och inte för kallt. 

Jag och kidsen tog en liten promenad här i skogen tidigare idag. Mycket nytt att beskåda och upptäcka för en liten kille på 1.5 år. Stubbar, gräs som sticks och är så långa att de når över Elias. Kottar, grenar och annat som finns i skogen och på stigarna...Älskar att vara ute, det är så fritt och det finns alltid något att titta på. Såg också att det växte "tvättsvampar" i skogen!! Mycket märkligt..*ler*

Har aldrig sett en sådan svamp förut, någon som vet vad det är för sort?? Såg himla häftig ut i alla fall :-))Finns också en sak jag tänker lite extra på när hösten är som finast och det är alla mina härliga ridturer som jag gjort tillsammans med mina gamla trotjänare. Finns inget härligare än att rida denna årstid. Går inte att förklara, det bara är så. Längtar tills den dagen jag får ut och rida på min alldeles egna häst!

Men det dröjer som sagt några år men jag kommer dit en dag och bara den vetskapen är rätt så härlig att ha :-)) 

Inga kommentarer: