onsdag 7 september 2011

Grattis till mig :-)

Ja, för det är min dag idag :-)) 


Känns inte så märkvärdigt, fyller ju inte jämt eller så men visst ingen kan ta ifrån min min dag :-))


Startade upp med att besöka Ortopeden igen ang. mitt lillfinger. Christina min arbetsterapeut är en riktig klippa så nu känner jag mig lite bättre till mods igen efter att ha träffat henne. Det har varit jättejobbig och jag blir så ledsen när jag tänker på hur det har blivit bara för att jag bröt fingret och fick lov att operera mig....

Fingret är alltså inte bra och nu har det gått nästan 4 månader sedan jag träffade en läkare sist så Christina tyckte det var på tiden att jag skulle få ett läkarbesök snart igen och ordnade så jag får träffa läkaren redan i morgon!  Snabba ryck - det gillas :-))

Tittade också förbi "Hundtrimmet" i Falun och till min kollega Eva och bytte några ord när jag ändå for förbi. Alltid skoj att tala lite om det vi sysslar med. Man behöver ventilera sig lite :-)

Men nu i skrivande stund så sitter jag nu med en kopp kaffe och en smörgås och skall till och jobba lite med datorn innan det kommer lite hundar till mig idag. Skönt att jobba inne för ute regnar det och är riktigt höstligt.

Kram på er alla "därute" :-))

2 kommentarer:

Sofie sa...

Grattis på Din Dag! =)
Kramar

Eva sa...

Grattis!! hoppas du haft en mysig "din dag". Kul att du kikade in till mej idag! kram Eva