söndag 18 september 2011

Göteborg - Ullared ToR

Nu är jag och kidsen åter hemma efter en snabbvisit hos min syster & man i Göteborg. Vi ville hälsa på hela familjen efter att lilla  Julia föddes förra lördagen. Man måste ju bara få snusa lite innan de hinner växa på sig..... Hon är såå sööt:-) Finns det något som är så mysigt som nyfödda mirakel?

Vi stannade över natten och tidigt i morse tog vi bilen till Ullared för att shoppa loss kläder till Meja och Elias. Och visst hittade kläder! För 2500 kr fick vi två stora kassar med kläder! Bl.a. Två set fodrade regnkläder och två vinteroveraller, massor av tröjor, byxor, fleecejackor m.m. Är så glad att jag övertalades att åka dit. Helt klart värt varenda öre.

Tyvärr så blev hemresan lite jobbig då Elias fick feber och lessnade ur i bilen. Tack o lov var min mamma med och kunde roa min lille kille. Typiskt att de alltid blir dåliga när man åker iväg....

Jocke var inte med oss på vår lilla tripp... Lite svårt med hundvakt så han har tillbringat helgen i skogen med jakt istället. Tror nog det uppskattades hos våra fyrbenta vänner:-) En liten ripa till i frysen blev det iaf:-) måste nog ta ett till snack om det här med att öva skytte ;-) :- *skratt*

Nej, nu måste jag stänga mina bruna. I morgon är det hundjobb igen! :-)

Inga kommentarer: