lördag 3 september 2011

Fler valprapporter!

Efter mitt förra inlägg om "valprapporter" så skramlade det till i min E-post med några fler valprapporter från Norge, Danmark, & Edsbyn :-) Tack snälla ni :-)) 


Hälsningen från Norge talar om att Zvante växer i raskt och lär varje dag. Han är den störste "gutten" på valpkursen. Alla tycker han är flott och lydig bara man lurar honom med en godbit. Nu tränar vi mest på att gå linförighet som en hemläxa från Vibeke Skaar (Ägare & intruktör på Fuglehundsskolan-Oslo) Låter fint tycker jag!


ZvanteÄven den lilla rapporten från Edsbyn och Zorro var inte heller så tokig :-) Han skrev så här " Gostajm med husse efter en lång skogsrunda. Hade fågelkontakt här om dagen, en kull med Orrar. Väldigt 
intressant tyckte Zorren :-)) 


Zorro :-)
Och sist men inte minst, några foton från Diezel som bor i Danmark. Har även fått lite info och sett film på att grabben älskar vatten! Han simmar som en fisk - ett riktigt vattendjur :-) Härligt att se!


Diezel :-)Fick också ett sådant fint mail av Nanzens "extra matte " (mamma till husse Thomas) där hon bl.a beskrev Nanzen -  Vilken härlig, underbar, smart, snygg, "kreativ" och vansinnigt snäll hund det är! Vi älskar verkligen den hunden både min man och jag!


Åh, vad härligt det är att höra det! Värmer mitt hjärta massor :-)

Träffade faktiskt Nanzen när jag for hemifrån Bruksvallarna. Jag hade stannat vid "Björnån" för att fodra hundarna och sträcka på benen och vips stannar det ett husvagnsekipage bredvid mig - Tomas & Kia som var på väg uppöver för en semestervecka i Bruksvallarna. Vi snackade lite och självklart fick jag mysa med Nanzen lite. Och jag håller med - Han är snygg & underbar!

Nanzen vid rastplats - Björnån

Och idag har jag talat med Zlatans ägare.. han har varit på Jaktprov i Sälen! Ja, som åskådare såklart :-))
Men tiden går fort och nästa säsong är det inte en åskådarplats killen kommer ha utan förhoppningsvis en  plats på startlistan :-))

Tack alla ni underbara valpköpare!

Inga kommentarer: