fredag 2 september 2011

En riktig hunddag :-)

Nu är det kväller i stugan här hemma. Elias har äntligen somnat efter en intensiv dag... Man får inte säga äntligen men just nu är Elias väldigt intensiv så när han somnar kan och får man pusta lite *ler*

Känner mig också lite så här lagomt trött efter en dag med hundklippning. 4 härliga hundar har genomgått förvandling hos mig idag. Först ut en dvärgpudel som fick en sportfrisyr. Rakad kropp, sparade ben och nacke - hur fint som helst och väldigt praktiskt. Efter Skrållan kom Turbo, en Flat Coated Retriver som fick lite puts på tassar, hals och fanor. Efter lunch kom Polarn, en liten blandis som toppklipptes relativt kort. Och min sista kund för dagen var en söt liten Coton de tuelar på 9 månader som även hon klipptes i en toppklippning.

Hade inte tid att fota idag men ett kort hann jag med och det på den söta lilla tjejen Sigrid.

En annan rolig sak jag kan skvallra om är att min första annons för hundvården kommer ut på söndag!! Känns superkul och det känns så himla rätt. Underbart också att kunna tala om att jag 'finns' och att jag äntligen har tider att erbjuda till alla fyrbenta!

Nu skall jag slänga mig i soffan och slappa lite för det är jag värd!

Inga kommentarer: