torsdag 25 augusti 2011

Ztorm på upptäcksfärd!

Idag har min kära Ztorm varit med mig på jobbet nästan hela dagen. Jocke har ju som sagt farit på fågeljakt med de andra hundarna så Ztorm hade inget annat alternativ än att få följa med mig på jobbet som ligger i Centrum.

Det blir många nya intryck för en ung hund att få göra massor med nya saker och att utsättas för sådant som är helt främmande för dem. Det blev många skratt vill jag lova :-)


Över järnvägen....

...ned till stan och alla folk, bilar, ljud....

...vattenfontäner som betedde sig lite märkligt....

...även denna "sak" betedde sig jättemärkligt! 
Den gick runt, runt, tunt..
Nyfikenheten tog överhand och Ztorm tog sig en åktur!


Försöker alltid att ta med mina valpar/unghundar på så mycket som möjligt så de blir van alla dess konstiga situationer de kan utsättas för längre fram i livet. De blir trygga individer helt enkelt :-) Dessutom finns det massor att "hitta på" i världen utanför sin vanliga miljö och det brukar räcka med en liten stund så sover de gott när man kommer hem igen :)

Sen är det skönt att bara kunna koncentrera sig på en individ när man har fler hundar. Det uppskattas verkligen av hundarna. Man får en tightare relation med hunden och den lär sig lita på dig.

Så har ni inte varit ute på upptäcksfärd med era små hundar så vänta inte, det är jätteskoj!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag önskar att jag hade kunnat ge dig en filmsnutt på Ztorm när han fick fnatt i de vattenfyllda dikena. Vi skrattade gott åt den lilla tornadon när han for runt, runt och fram och tillbaka : )

Kram
M