onsdag 17 augusti 2011

Underbart!

Sitter nöjd på trappen vid stugan och tar mig en välförkänt öl efter en underbar tur till fjälls med hundarna.

Vi har haft en bra tur, bättre än gårdagen då dagen bjöd på mer fågel och utveckling för några av våra hundar. Vi hade en stor fin ripkull i vårt första släpp och den kullen gav oss några trevliga fågelkontakter under några släpp.

Min rutinerade Aska fick bara ett släpp idag då jag hellre ser att Darling och Pika får chans på fågel eftersom de behöver mer erfarenhet. Men hon gjorde det hon skulle och presenterade en stor fin ripkull som hon skötte fint. Blir stolt över min duktiga tjej;-)

Darling och pika fick tyvärr inte någon bra chans idag  mer än någon stöt, men vi hoppas att det kommer. Är så tacksam att jag har möjlighet att få vara här och göra det jag älskar.

Nu skall jag snart hoppa in i duschen och sen skall det kockas och njutas.

Ha en fortsatt fin kväll!

Inga kommentarer: