tisdag 23 augusti 2011

Tillbaka till verkligheten!

Min mammaledighet är över!!! 

Ghaaa, vart tog tiden vägen? 

Känns både bra och dåligt..

Tyvärr började inte vardagen igår som vi hade tänkt. Både Meja och Elias blev sjuka i söndags, feber och illamående.

Inte precis det jag önskade nu när vi skall sätta fart och arbeta. Planeringen spricker så att säga.... Meja var också jätteledsen.. hon missade ju sin första dag i skolan!

Ja, det är sant!!! Min tjej skall börja första klass!!! 


Och lillkillen Elias då... ja, han är inskolad och klar. Pappa Jocke fixade det galant under förra veckan jag var borta i Härjedalen. De är så duktiga, blir liksom lite stolt *ler* och Elias bara älskar sitt nya "inneställe" ;-)

Men i morgon är vi på G igen, både Meja & Elias är redo för "det nya" :-)

Mycket skall planeras...

När vardagen sätter fart igen måste allt planeras in i minsta detalj för att livet skall gå ihop. Det är dagis & fritidstider som skall skrivas ned, man måste verkligen tänka till både en och två gånger för att det inte skall bli fel. Även tiderna i min jobb-bok måste stämma överens med tiderna.

Tvätten måste också skötas så att man inte behöver springa och rota överallt efter kläder till ungarna. Det måste liksom flyta på. Även hundarna måste få sitt så det gäller att planera även där. Nu har jag ju turen att jobba hemma tre dagar i veckan så de slipper vara själva allt för många timmar.

Det känns som om det kommer bli sena kvällar framöver innan man hinner komma in i sina nya rutiner. Kommer känna mig som en sombie.....

Nä, nu måste jag gå och kissa hundar och sen hopp i säng. I morgon väntar lite hundjobb :-)

Gó natt! 

Inga kommentarer: