torsdag 18 augusti 2011

Sol, moln och regn

Är åter hemma i stugan efter en ganska så händelserik dag på fjället. Vädret har varit väldigt blandat med en sol på förmiddagen som gjorde att hundarna tyckte det var lite väl varmt. Men sedan mulnade det på och sen kom regnet. Vi slutade dagen med att se ut som dränkta katter så matsäcken åt vi upp i bilen;-)

Hundarna har jobbat hårt idag och vi har haft några fina arbeten. Darling hade en situation där jag tyvärr inte hann med riktigt att se men jag såg en singelripa lätta och hon respekterade hyffsat vilket jag är glad för då det är just detta vi måste träna på - respekt.

Pika hade tyvärr ingen egen fågel idag. Hon kunde ha fått en fetchans men tyvärr blev hon snuvad på den då ytterligare en hund från ett annat sällskap körde upp en stor fin ripkull precis framför oss...typiskt kan tyckas men 'shit happens' som man säger. Men eftersom vi också har rutinerade hundar med oss så fick jag chansen att träna lite sekundering med henne och det gjorde hon bra, så vi glädjer oss åt det lilla.

Så summa sumarum har vi haft en bra dag och arbeten för våra hundar, så nu får vissa hundar till och med sova i sängen;-)

Nu väntar god middag med vårat guldfynd idag!

Inga kommentarer: