onsdag 31 augusti 2011

Inte en dag försent!

Igår var jag till Susanne Brännemo och red lite lektion igen efter långt uppehåll. Känns fantastiskt skönt att vara igång igen efter 8 månaders uppehåll. 

Anledningen till uppehållet började ju med att jag bröt mitt förbannade lillfinger mellan jul & nyår... gick med gips i 5 veckor och sedan har ju det tagit sin tid för att få det att läka.... än har jag en lång väg kvar innan jag blir återställd (om jag nu blir det.. suck).

Men som sagt blev det en ridlektion igår. Red Susannes gamle trotjänare, Erro. Det gick fantastiskt bra och det kändes som igår jag satt på hästryggen. Träningsvärk kommer nog som ett brev på posten skulle jag tro :-))

Har också bokat in på en helgkurs hos Susanne för Peter Häggberg i slutet av oktober. Det skall bli jätteroligt. 2 pass per dag kommer vi att rida...:-)

Känns skönt att komma igång med ridningen igen, vill ju gärna känna att man utvecklats innan det är dags för min Skutta att komma hem. Ännu är det ingen panik, men kunskap kan man aldrig få för lite utav :-)

Ha en fin dag mina kära läsare :-) 

Inga kommentarer: