onsdag 3 augusti 2011

Fin tjej skall fina prylar ha

Högsäsong i syrummet!

Hösten närmar sig med stormsteg vare sig vissa vill inte. Men jag är en av dem som älskar hösten även om jag kan erkänna att sommaren alltid går för fort....

För mig är det premiärsläpp redan till helgen och det skall bli så underbart att få komma ut igen. Beställningarna på markeringstäckena trillar in och jag syr :-) Jättekul! Men mitt upp i min syning kommer jag på att min kära Darling måste få sig ett nytt fint täcke! Der är ju lite av en comeback för oss och då vill jag att tjejen skall ha lite nya fräscha ting.

Det blir ett trefärgat täcke med ena sidan rosa & blå och den tredje sidan blir gul. Snyggt som 17 tycker jag. 
Har också inhandlat lite tvättmedel och impregnering till mina Gore Tex kläder. De behöver verkligen en omgång... Även kängorna skall fräshas till innan det blir dags att ta klivet ut bland ripor, tjädrar och orrar.

Nedräkningen har börjat!

Inga kommentarer: