fredag 12 augusti 2011

Fin åktur i fin bil...

I eftermiddags kom min 'leasinpappa' Humpe och hämtade mig i sin fina Corvette! Wow vilken bil! Den går fort kan jag lova, och jisses vad det killade i magen när han tryckte pelle i botten! Nu fattar jag att det är ett värstingåk för dem som gillar snabba bilar.

Vi tog dock en lugn tur till Torsångs Cafe som ligger en bit utanför stan. Jag åt en 'hästräka' medans  Humpe åt en tacopaj. Det kändes skönt att komma ut lite efter en dag hemma med städning och kids som drar i en hela tiden. Då behöver man ett avkopplande break.

Även Meja fick sig en tur efter att vi kommit tillbaka. De for förbi Mc Donald och köpte en Chicken Mc Nuggets;-) En riktig raggarrunda sa Meja stolt när hon kom tillbaka!

Skoj att få åka Corvette, inte var dag man gör det;-)

Inga kommentarer: