fredag 12 augusti 2011

Dimmalimm (Leija)

Igår hade vi besök av Pikas syster (Aska + Dollar) Dimmalimm som nu mer kallas för Leija. Hon fick sig ett besök på trimmet för första gången och det gick galant! 

Det var ett tag sedan vi sågs och oj, vilken utveckling på 1 år! Nu hade hon verkligen kroppat till sig, hon såg jättefin ut. Hon är ganska så lik sin mor när hon var i samma ålder.

Leija 

Konstig Gordonsetter??!!

En annan som fick ett besök var vår lilla Ztorm. Lilla Rosso på 13 år som är en Bolognese kom förbi med sin husse. Rosso är överlycklig när han får träffa "sina tjejer" men för Ztorm var detta något jättekonstigt då de inte har träffats förut. 

Han gömde sig i buskarna och ville inte komma fram till den konstiga lilla varelse som for fram som en virvelvind på gräsmattan :-) Men nyfikenheten tog över och efter sina underbara närmanden så slutade med att Ztorm inte ville sluta leka med Rosso :-) Det var ett härligt skådespel, att se en valp få vara med om något helt nytt :-)  Han har inte träffat så många andra hundar, bara settrar och visst ser de skillnad på hund & hund :-))

Inga kommentarer: