måndag 15 augusti 2011

Dagisdax!

Kan inte fatta, min lille kille har börjat sin inskolning på sin förskola idag! Det känns underbart och vemodigt på samma gång. Underbart för att han kommer få många nya vänner, massor av lek och dagar som innehåller allt en framåt kille behöver.

Vemodigt är det för nu återgår jag till vardagslivet igen. Känslan att ha en liten bäbis blir som bortblåst....det går så fort! Att ha vetskapen med att ' det här var nog min sista mammaledighet '....

Och min sista tid som mammaledig kommer jag nu 'fira' med att ta en veckas 'ledigt' och åka till fjällen och träna hund! Kommer bli så härligt...  kommer dock sakna min familj massor! Har nog aldrig varit ifrån dem så länge.....

Nej, nu måste jag packa lite och vänta in min dagiskille för att höra hur det gått:-) Ha en fin dag alla!

Inga kommentarer: