söndag 31 juli 2011

Valpträff

Nu är vi hemkomna från Malung där vi har har en liten GLavaRisträff för C & D kullen. Vi har haft jättetrevligt med fågelträning för de stora hundarna i C kullen och lite 'duvmöte' med valparna som gick jättebra.

Efter lite träning så begav vi oss till stugorna där vi ordnade en liten tipspromenad med bubbel  medans grillkolen i grillarna skulle få en bra glöd inför kvällens grillning.

Vädret var verkligen på vår sida. Strålande sol hela dagen och vi kunde verkligen njuta ute ända in på småtimmarna av en svensk sommar. Så underbart!

Självklart hade vi också en liten prisutdelning från kvällens tipspromenad, markeringstäcke, tuggben, godis, tröja, lotter och en hundhalsduk bestod priserna av. Uppskattat hos alla och något som vi alla kunde skratta åt när vi gick igenom alla frågor och svarsalternativ.

Är en stolt uppfödare till fina och duktiga hundar, samt engagerade valpköpare. Det betyder så mycket! Nu väntar jag spänt på en fortsättning.....

Pika, Darling och Adillao fick även lite duvträning innan vi lämnade Malung och jag kan bara samanfatta det hela med att jag åkte hem med ett leende på läpparna....;-) De var jätteduktiga.

Har såklart tagit lite bilder men de får jag bjuda på sen. 

Inga kommentarer: