söndag 24 juli 2011

TräningspromenadJag och Ztorm har precis varit ute på en liten träningspromenad helt för oss själva.


Vi har en liten runda i närheten i skogen som vi går, och där han nu börjar känna sig hemma. Han är väldigt lik sin mor till sättet när hon var valp. Väldigt lättlärd, lekfull och vill vara i närheten av mig för att känna sig trygg. På hemvägen går det fort som bara attan och då gäller det att jobba på att inte dra i kopplet.... Det är inte det lättaste att få honom gå fint men man vinner mycket på att ha lite gottis i fickan ;-)

Vi tränar också 'sitt' vilket han börjar bli väldigt duktig på. Några inkallningar brukar det också bli när man ändå är ute.

Han är en riktigt trevlig valp och jag ångrar inte en enda sekund att jag valde hanhunden nr 3 som vi i början kallade ' Pricken '. Han var inte någon av valparna jag hade på min topplista, men något var det som gjorde att jag valde honom....

Ser fram emot att få se honom utvecklas :-)

Inga kommentarer: