tisdag 19 juli 2011

Snurrkille !

Alltså, inatt höll Elias på att snurra och knöla runt så jag höll på att bli tokig.

Han kunde inte ligga still och for med händer och fötter som en riktig propeller. Han har inte varit ledsen så det är jag väldigt tacksam över....

Inatt fick han sova i vår säng eftersom han inte kunde komma till ro för det fins gränser på vad man klarar av och inte. I normala fall sover han alltid i sin egen säng, det har han gjort sedan riktigt liten...

Känner mig faktiskt lite mör...lite typiskt då jag skall jobba hela dagen. Men jag startar upp med en rejäl kopp kaffe så får jag säkert lite extra krafter :-)

Hursom fast det kan vara lite jobbigt ibland så glömmer man lätt bort en tråkig natt när min underbara gosse vaknar och ler med hela ansiktet av lycka :-)  Underbara 'snurrkille' , älskar dig av hela mitt hjärta!

Inga kommentarer: