tisdag 19 juli 2011

Några av dagens kunder...

Från och med nu kommer jag uppdatera denna blogg även med vad som händer på GLavaRis Hundvård. På så sätt får jag färre ställen att uppdatera på och det sparar mig en MASSA tid. 

På sikt kommer därför "Hundvårdsbloggen" läggas ned..

Idag har jag haft två Shih Tzu som ville få sig en toppklippning. Jag klipper dem med sax. Då kan jag spara lite extra päls och får ett lite bättre resultat än om jag skulle raka med ett distanskär till klippmaskinen. Dessutom måste pälsen näst intill vara helt tovfri om man använder maskinen, annars fastnar det hela tiden, därför gillar jag att "toppklippa" de hundar som vill ha kvar lite päls.

Först ut för dagen kom lilla Bojzan som är strax över året....

Före

Efter

Sedan kom lille Bamse som endast är 5 månader gammal. Det var hans första försök och det gick med bravur. Han var så duktig så :-) Bra också att klippa bort valppälsen som gärna vill tova sig eftersom den är ganska så ullig. Självklart kan det variera från hund till hund.

Före

Efter

Även en Springer Spaniel kom för att fixa till sig lite. Hon är en stamkund som har gått hos mig sedan valp. Vi klippte ganska så kort för att göra det lite extra skönt nu när det är varmt.

Se så fin jag blev :-) 


Sist ut idag hade jag också en Storpudel från Stockholm som firar sommarlovet här i Dalom. Hon fick sina tassar fixade. Klippning & kloklipp.

Har även hunnit med att ringt lite samtal och beställt lite prover för en ny idé jag har. Nu gäller det bara att få tid att jobba på ideén också ;-)

Roligt när det händer lite :-)

Inga kommentarer: