fredag 8 juli 2011

Min nya !

Äntligen!!! 

Nu jag uppgraderat mig med en ny mobiltelefon med abonnemang! Känns helt sjukt bra efter det sista trökåret med min gamla mobil som jag måste ladda flera gånger om dagen. Eller vara rädd för att jag får brännskador på öronen efter några samtal, eller att det faller isär........ Men den har ju fungerat och det är ju huvudsaken.

Det är min 5:e mobil på 14 år, så jag tycker faktiskt att jag är värd den 1000 gånger om :-) Min första mobil var en Motorola, den andra en Nokia, den tredje en Samsung, den fjärde och som jag hade tills igår var en Eriksson (haft i 6 år!) och nu åter igen en Samsung.

Blir dock till att lära sig en hel del känner jag på mig, men det lilla jag har testat så känns den jättebra. Den har fått ett jättefint omdöme av tidningen M3 faktiskt med utmärkelsen "Världens bästa mobil" Ja, det återstår att se, men jag är jätteglad åt min nya dyrgrip :-)

Här kan du läsa vad M3 skrev om mobilen: www.idg.se/2.1085/1.382263/samsung-galaxy-s-ii-vardens-basta-telefon/3

2 kommentarer:

SkogsÄlvan sa...

Åh, jag går här och väntar på min =)

Jane Hagström sa...

Åhh, vad skoj! Är supernöjd, men det tar sin lilla tid att lära sig alla finesser :-)