fredag 22 juli 2011

Klippt :-)

Dagen började med klippning och slutade i klippning..... :-)

Började på trimmet med att klippa ned en liten hund. En stamkund från Danmark! Men matte & husse kommer från härifrån trakterna så när de är på semester så brukar de boka tid här hos mig. Efter det hade jag en Vorstehtik som skulle plockas. Också en stammis som kommer ofta och matte kommer ofta med små överraskningar när vi är klara! TACK kära du :-) 

Fortsatte även dagen i klippningens tecken, fast denna gång var det jag som fick bli klippt :-) Nu var det verkligen dags att göra något vettigt så det blev till att göra en helförändring! Tillbringade 4.5 timme hos min duktiga frissa.  Ja, det är sant.. tiden ränner lätt iväg när man färgar, klipper och donar. 

Känns kanon och jag är supernöjd. Har klippt av mig en hel del, gjort lite slingor och lite nyanseringar. Det var länge sedan jag unnade mig ett sådant besök och det var jätteskönt att bara få sitta och njuta, dricka kaffe och läsa lite skvallerblaskor i lugn & ro... kändes som om jag var värd det!

Så nu är jag lagomt dåsig efter lite mat och slapp i soffan.... skall gå till sängs snart tror jag.. men först måste jag nog ta en sväng förbi spegeln ;-) Lite konstigt känns det allt att ha lite mindre hår på toppen!

3 kommentarer:

Eva sa...

Hej kompis!
Nu får du lägga ut en bild på din nya frissa, så vi får se hur det blev!! Kram och hoppas vi ses snart igen// Eva

Jane Hagström sa...

Hi hi..skall försöka att få till ngt vettigt :-) Klart vi måste ses snart igen!!!

Dernole sa...

tänker att du bler super snygg! men som sagt lägg ut en bild :)