fredag 15 juli 2011

Intensivt....

Det har varit några riktigt intensiva dagar nu och det känns i hela kroppen. Elias är den som suger mest energi nu, det går verkligen i ett hela tiden. Han klättrar,plockar med saker han inte ska plocka med, han öppnar dörrar som vi antingen får bomma igen med någon stol eller liknande eller så får vi låsa dörren utifrån....han hittar på saker hela tiden så att vara hemma med honom är ingen lek kan jag säga.... Idag har han dessutom för ovanlighetens skull varit på taskigt humör. Tjurat och gnällt hela dagen....

Har även en till som är duktig på att tjura och ställa till det... Min stora tjej som nog har hamnat i en väldigt trök period... Hoppas hoppas den går över fort!

Jag älskar verkligen mina ungar men ibland skulle det vara skönt att få vara för sig själv ett tag. Det blir rätt intensivt vill jag lova.

Kvällen blev skönare i alla fall. Vi stoppade hela familjen in i bilen och for till Jockes syster för att leverera lite foder och beskåda hennes fina Vorstehvalpar som är två veckor.

De var verkligen jättefina. De har alla olika teckning, några är skimlar och några är bruna med några tecken. Det finns en hane kvar som är otingad. I kullen blev det 6 tikar och 3 hanar. Både mamman Vera och pappan till valparna är jakt och utställningsmeriterade. Kika gärna in på deras sida www.ujjens.se

Har också hunnit med en skön mountainbiketur med hundarna i kvällsregnet. Det var så skönt..... Nu väntar dock sängen som är väldigt efterlängtad ;-)

Inga kommentarer: