onsdag 6 juli 2011

Inte många dagar kvar nu...

Nu är det inte många dagar kvar innan Diezel åker till Danmark. 

Tiden har gått så fort och att de nu blir 12 veckor har jag så svårt att förstå... mina små, små valpar har blivit så stora.. !

Ztorm & Diezel har blivit ett sammansvetsat team, de är verkligen tillsammans dag som natt och de hittar på allt tillsammans! Både gott och ont kan jag säga ;-) Är det inte en blomkruka som är på väg ned i golvet så är det stolsdynor som ligger ute i trädgården....det gäller att ha ögon i nacken hela tiden!

Och med tanke på det skall det bli lite skönt då vår Ztorm får bli själv med våra hundar när Diezel åker hem. Då finns det mer tid att fostra honom och börja jobba lite mer med honom, vilket jag längtar jättemycket efter. Skall bli så spännande att få jobba med en grabb!!

Först måste jag nog skärpa till mig och sluta upp att säga "duktig tjej" :-) Lätt hänt kan jag säga efter ett antal tikar i hushållet.. men jag tror nog inte han tar illa upp, tror ni? hi hi

Kommer dock sakna Diezel jättemycket, det är en jättegó grabb... några tårar kommer definitivt trilla när jag vinkar av dem på lördag....

Fotade killarna igår när de lekte med en tjädervinge.... inget fel på apportlusten där inte :-) 
Gógossarna :-)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vem är han till höger på den andra bilden? Snacka om att se helt galen ut, hahaha!! Goa är dom!

Kram
Michelle

Sofie sa...

Åhhh... vilka godingar! Syns redan att det kommer bli riktigt snygga grabbar av dessa =)Hihi... KRAM!

Dernole sa...

Så underbara de är småttisarna :) Skall bli mysigt att få träffa han <3