tisdag 26 juli 2011

En fin dag trots tårar...

Dagen började tungt....

Följde med en utav mina bästa vänner till djursjukhuset för att säga adjö till hennes fina och trogne följeslagare. Skönt att kunna stötta och bara finnas till när någon behöver ens hand.

Det var jättejobbigt även för mig för jag vet hur ont det gör i ens hjärta när man måste ta det jobbiga beslutet att skiljas från sin bästa vän...

Tänker på dig vännen och kom ihåg att vår dörr alltid är öppen för dig :-)

Eftermiddagen blev dock lite lättsammare. Vi for  tillsammans till Rättvik och besökte Ångbåtsbryggan som vi aldrig gjort tidigare... Det var otroligt fint och jag skäms nästan att vi inte gjort det tidigare. Vi stannade också vid stranden så Meja, Elias och Ztorm kunde bada lite. Det var poppis kan jag säga, både barnen och Ztorm var eld och lågor över att få vara i vatten. Har tagit lite bilder men de får jag bjuda på i morgon....

När vi ändå var i Rättvik så blev det lite sommarrodel. Meja och Jocke åkte några vändor medans jag, Elias och Ztorm väntade vid mål och tittade på lite folk.

En helt underbar eftermiddag har vi haft tillsammans jag och min familj. Så skoj att vara ute på utflykt och göra saker tilsammans. Både ungar och hundar blir nöjda, både psykiskt och fysiskt....

Har också hunnit med att träna hundarna och ätit god mat. Så nu skall det bli skönt att sluta sina bruna....

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för allt i går! Mitt hjärta är krossat, tårarna slutar aldrig rinna och saknaden är obeskrivlig! Det bästa trösten är att begrava tårarna i en setterpäls så tack för att jag får komma och bearbeta sorgen tillsammans med er och "terapihundarna".

Kram <3
M