torsdag 7 juli 2011

Elias gjorde succé!

Eller inte?! 

Hur som så har jag och Elias varit på besök på Elias kommande dagis, eller förskola som det så fint heter. Jag är lite gammeldags och säger dagis... :-) Det är inte samma dagis som det Meja gick på utan ett nytt ställe som vi inte har varit på tidigare. Vi hade det här dagiset som vårt första val då Meja skulle börja men då fick hon inte plats eftersom det var så många som började det året.  Men nu hade vi tur och fick plats till Elias!

Alltid innan man börjar en inskolning brukar man få komma på besök då man kan prata och gå igenom allt som vi föräldrar behöver veta. Lite information osv så vi är förberedda på allt innan det är dags för själva inskolningen.

Självklart så fick Elias husera på stället... det gick lugnt och fint.... en liten stund... och VIPS blev lillkillen precis som jag sekunderna innan hade suttit och berättat för Elias nya fröken.. "En glad kille som gillar att klättra" och, ja han visade verkligen ALLT han kunde under den timmen vi var där....!

Ha ha.. han var helt i gasen och hade jag tagit ned honom från en bänk så hann jag bara sätta rumpan på stolen och vips så var han på bordet i andra änden av rummet..! Det gick verkligen i ett hela tiden, och tänker jag efter nu så vete katten om jag kommer ihåg vad Eva som hon hette hade sagt.. :-) Blir nog till att läsa lite papper som jag fick med mig..

Åhh, heeej - Upp på bänken...

för att sedan skrika högljutt av glädje innan jag kommer och tar ned honom...!


Vi skrattade gott åt Elias och både jag och Eva när hon med glimten i öga kläckte ur sig " Ja, det blir till att träna på semestern så att vi orkar med att springa efter lilla Elias när han kommer, han är verkligen en jättegó klätterkille!" 


Om han gjorde succé ? Nja.. det återstår att se. Men efter vårt besök på Elias kommande dagis ser jag verkligen fram emot en fortsättning ;-) Det kändes så bra, och jag tror Elias kommer stortrivas!

Ghuu, vad jag älskar min lilla busunge!

Inga kommentarer: